Vervang je kijk op de zogenaamde moord op James Foley

Valse vlagOp de een of andere manier deed het me denken aan de moord op Nick Berger een decennium geleden. Misschien was hetgeen wat hij droeg. Een oranje gevangenispak. Ik hoef je denk ik niet te vertellen welke overheid zijn gevangenen oranje laat dragen. De shock van de gebeurtenis verstoort je cognitieve vermogen en je zicht waardoor je voor de hand liggende aanwijzingen niet op waarde weet te schatten. Er is hier dus meer aan de hand dan wat de MSM je laat weten.

De Islam leert ons dat je in een combat je gevangenen moet behandelen als gasten, maar omdat het hier niet eens ging om een combatant is de daad nog verachtelijker, (politiek gemotiveerd). Verzaak je hier echter in dan kun je jezelf moeilijk een moslim noemen zonder te slagen voor je schijnheiligheid. Net zoals de bombardementen van Israel op burgers in de Gazastrook het Jodendom niet vertegenwoordigen. Dit soort mediamoorden dienen alleen zij die oorlog willen, de centrale banken.

Check

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.