Vervang je kijk op je koopkracht – Stijgt die wel zoals MSM claimt?

koopkrachtMisschien heb je het gehoord maar misschien ook niet maar de MSM claimt dat je er 0.5 % erop vooruit gaat. Geldt dat ook voor mensen die geen baan hebben, in de WW zitten of inmiddels in de bijstand zitten of geldt dat alleen voor mensen die in statistieken voldoen aan strenge voorwaarden zoals een 40-urige werkweek enzovoorts. Wordt er rekening gehouden met inflatie monetaire valutacreatie dmv aankopen van staatsleningen of wordt er alleen rekening gehouden met mensen die zich slaafs onderwerpen aan hun behoefte om grotere tv’s aan te schaffen? Is toch wel grappig dat je bij een koopkracht artikel vaak een persoon een tv ziet kopen en geen goud of zilver. I wonder why that is…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.