Yanis Varoufakis: “Duitsland stapt uit de euro waarschijnlijker”

powertothepeopleMisschien omdat je niemand uit een valuta kan dwingen. Het is iets wat elk individu zelf controleert. En dat is de reden waarom we Griekenland niet uit de euro kunnen gooien. De Griekse burgers moeten het zelf willen. Het is wat hé, vrije wil.

Blijf je vasthouden aan de euro-briefjes van Mario Draghi, omdat je gelooft in de “intrinsieke” waarde. Een waarde die industrieel gezien gelijk staat aan zero. Of verruil je de briefjes voor een ruileenheid waar veel tijd en energie in is gaan zitten.

De keuze is aan jou. In of uit de euro?

Check en Check

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.