Vervang je goud-bezit – Goud zit in een bubbel, Yeah Right

heksVroeger toen het voor gewetenloze heel gebruikelijk was om een huis in Marokko aan 5 of misschien wel meer mensen door te verkopen en na ontvangst van de gelden er als een dief in de nacht ervandoor te gaan en de kopers weken, maanden en soms zelfs jaren te laten baden in wanhoop, eindeloze rechtszaken en onderlinge ruzie, kon ik me niet voorstellen hoe hij of zij met zichzelf kon leven tenzij….hij of zij een kwaadaardige tovenaar of een gemene heks was.

Vandaag de dag zit er wat structuur in de woningmarkt wat meerdere verkopen van een woning bijna onmogelijk maakt. Dit tot afschuwelijke afgunst van die tovenaar of heks die hierdoor veelal zal opereren in moreel failliete Amerikaanse sectoren. Beter gezegd: het bankwezen. Je zal als tovenaar of heks waarde moeten toevoegen aan de economie. Niets ervan, alleen “losers” produceren en leveren diensten ten goede van de gemeenschap.

dilutionOm de achterstand in inkomsten te compenseren weten de hedendaagse heksen en tovenaars de goudmarkt en zilvermarkt dusdanig te manipuleren dat menigeen durft het tegendeel te bewijzen, tenzij zijn of haar salaris ervan afhangt natuurlijk. Waar het vroeger gewoon was voor de kwaadaardige om een woning 5 keer door te verkopen, slagen de hedendaagse heksen en tovenaars erin om 1 klompje goud te verkopen aan 294 mensen, op papier welteverstaan.

bankierDaarnaast heb je ook te maken met wat deflatie, wat resulteert in dalende grondstofprijzen i.v.m. de stilstand van de omloopsnelheid van de valuta’s (vooral de dollar) maar om dan te claimen als niets producerend lid van de gemeenschap dat het echte geld in een bubbel zit is buitengewoon laag zelfs voor een bankier. Vervang zorgplicht en kom hier met die commissie en koop ABN. Weet wel dat gehaalde resultaten uit het verleden geen garanties bieden voor de toekomst….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.