Vervang cultuur-haat – Doneer een schapenkop

schapenkopVele gebedshuizen en asielopvangcentra krijgen de laatste tijd veel varkenskoppen als uiting van wantrouwen, haat en nijd. Jammer genoeg kunnen de moslims niet veel met de varkenskop want het is immers niet halal. Om de crisis niet al te verdiepen is het verstandig voor de mensen die ongerust zijn om diens levensstijl om het voedsel niet te verspillen, en als ze iets constructiefs willen zeggen, het dan te doen met een schapenkop.

Indien men een schapenkop geeft of doneert dan kan de barbecue zo aan en kan het feest en het dialoog beginnen, wat immens belangrijk is om de gemoederen te stillen. Want de moslims zijn niet de vijand van de mensen die ze als zodanig ervaren omdat ze moeten vluchten van landen waar diens vertegenwoordigers bommen gooien.

“Oh nee, wie moet ik dan de schuld geven van alle rotzooi?” Wat dacht je van de politieke vertegenwoordigers die jouw belangen niet vertegenwoordigt, of media die je niet het hele verhaal vertelt en je vaak een psychose aanpraat of banken die denken dat jouw geld, hun geld is. En  met de moslims sta je simpelweg sterker tegen jouw en diens vijanden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.