Vervang je neushaar en ruik de uitlaatgassen

neushaarAls fietser heb je geen koolstoffilter zoals we dat kennen bij auto’s. Het is gewoon jij tegen de uitlaatgassen. Wat je dan kan doen is weigeren je neushaar te scheren. Je kan je neushaar dus een functie toekennen door al de uitlaatgassen te filteren voordat het je longen en je brein bereikt. Dat kan gecombineerd gaan met het af en toe flink zakdoekje vol snuiten zorgen voor een flinke afname van giftige stoffen in je lichaam.

Maar wat doet het Amazonegebied in je neus met je sociale leven? Zullen hippievrouwen je omringen en je aanbidden? Zullen ondernemers je neus gaan bezetten om er landbouwgrond van te maken? Zullen vogels nestjes bouwen om er de strenge winters erin te doorbrengen? Zullen overheden en ngo’s zoals UNESCO je neus uitroepen tot beschermd gebied en internet encyclopedie├źn je tot in de eeuwigheid bedekken in roem?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.