Vervang je winterdepressie – Maak kennis met Ginseng

koreaanse-ginseng-wortelDe winter staat weer voor deur. Tijd voor de winterjas en een goed humeur. Maar alleen met wat pepernoten kom je er niet, maak dus kennis met Ginseng. Hij groeit op plekken die je niet ziet.

Het kan in de thee maar niet bij de friet want hij is nogal aanwezig. Maar onderschat hem niet want eenmaal binnen blijft deze bezig.

koreaanse-ginseng-witte-schijfjesVervang je winterdepressie en laat me weten wat je er van vind; je eerste impressie. Ginseng komt in verschillende kleuren en maten, je zult versteld staan van de indrukwekkende resultaten.

Niet meer dan 1 gram per dag, zodat je de mensen kan groeten met een lach. Dus heb je last van prestatie vermindering, vermoeidheid en stress, eet koreaanse-ginseng-rode-schijfjeswat ginseng en voel je als een hercules.

 

Check

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.