Geloof

Vervang je onwetendheid over Kerst – Ooit gehoord van Nimrod of Saturnalia?

Het is weer Kerst en de grote vraag is natuurlijk, wat weet jij eigenlijk van het Kerstfeest wat jaar in, jaar uit uitbundig wordt gevierd? Wat kan je me vertellen over de Kerstboom, de Kerstman en de kerstcadeautjes? Hoe kunnen we het materialisme legitimeren en de schulden die dit financieren, moreel valideren? Hoe kunnen we de geschiedenis negeren en ons laten programmeren om te consumeren? Waarom indoctrineren we onze kinderen met een vals verhaal over de Profeet Jezus, zullen we niet eens overwegen te discussiƫren? Wordt het niet eens tijd om literair te opereren zodat we kunnen visualiseren wat we nu eren tijdens deze kerstsferen?

Durf jezelf deze vraag te stellen. Zou Jesus Christus Kerst celebreren? Met andere woorden; Zou Jesus Christus(vzmh), zich in de schulden steken om spullen te kopen voor mensen die het niet nodig hebben, op plekken waar mensen met elkaar op de vuist gaan, om vervolgens voor of na het doneren, zich helemaal vol te laten lopen met alcohol en zich te vergrijpen aan wilde orgies, vechtpartijen en bonfires?

Moet je nog nadenken of ben je nou aan het pretenderen?

Zelfs al is het je verjaardag en niet van Nimrod dan kan je zulk gedrag misschien wel erg graag ambiƫren maar niet zomaar legitimeren, of wel? Maar wacht eens even, misschien kan je de verantwoordelijkheid van je eigen handelen delegeren, zodat je niet hoeft na te denken en kunt continueren. Gooi het gewoon op Atlas al die ballast.

Wat nou repareren of corrigeren? Het is een kinderfeest ook al draait het om een beest. Laat iemand anders zichzelf eens gaan confronteren en laat mij met rust zodat het ik het feest kan organiseren. Ik ben het ideologische correctheid nu wel beu als we zelfs traditionele feesten gaan fileren. Wat is vrijheid als je niet eens het feest van de duivel wilt proberen?

Hoe kan ik mezelf respecteren als ik onbewuste satanisten niet kan tolereren? Dus ik heb geduld, in de hoop dat je ooit intellectueel en misschien zelfs spiritueel gaat promoveren, want niemand is gebaat als je zaken laat escaleren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.