Vervang de onenigheid – Focus eens op overeenkomsten, aaa mensen

We kunnen met onze geest de meest onzinnige dingen realiteit maken, ook al zijn ze niet waar. Als we het maar vaak genoeg onszelf aanpraten, dan ervaren we het als zodanig. Als je stopt met geloven dan stopt het angst/autoriteit/haat-beeld vanzelf. Als we blijven geloven dat een boos iemand onder ons bed zich verstopt en op ons neerstort in ons meest hulpeloze moment, dan zullen we misschien na verloop van tijd moeite hebben met het in slaap vallen.

Als we bijvoorbeeld een angst koesteren voor satanisten, magiĆ«rs of homoseksuelen dan zullen we deze personen op elk moment van de dag tegenkomen, zelfs in de kast. We zullen deze mensen tegenkomen in het eten wat we eten, de dingen die we zien en de films die we dromen. Zonder te beseffen martelen we onszelf psychisch met de angst die we koesteren. En dan moet de haat nog beginnen. It’s a road to ruin maw het is een doodlopende weg.

Geef elkaar de ruimte om te zeggen wat je dwarsligt. Gebruik een zaklamp om datgene te belichten wat je psychisch zo laat martelen en geloof me het zal wegkwijnen als de leugen dat het was. Balend als een vampier met een houten staak in het hart of als een politicus die geconfronteerd wordt met zijn leugentjes.

Lees maar geloof niet alles wat je leest. Kijk maar geloof niet alles wat je ziet. Luister maar geloof niet alles wat je hoort. Twijfel je? Geef elkaar de voordeel van de twijfel (met uitzondering van commerciƫle MSM propagandakanalen natuurlijk) en stel je eens voor hoe jij behandeld zou willen worden als je aan de andere kant zou staan. Als je iemand vertrouwt dan hoef je hem of haar niet te controleren. Als je iemand controleert dan vertrouw je hem of haar kennelijk niet. De grote vraag is dan natuurlijk: Vertrouw je jezelf dan nog wel of zit je lekker te badderen in de zelf-deceptie?

2 Comments

 1. Jij denkt dat er bepaalde berichten niet on opgemerkt zullen voorbij gaan en vooral op de plek die je achterlaat alle problemen die jij met mensen heb gehad, en zal krijgen je hebt ooit geschreven beledigd zijn is een keuze maar iemand beledigen door middel van woorden is nog erger.
  Het word tijd dat jij je masker afzet en nadenkt want iemand die mensen beledigen wilt is iemand die niet goed bij zn hoofd is !
  Je kan nog zo schijnheilig overkomen
  Maar de mensen die om jou heen leven zien en weten hoe vals je bent

 2. Dank voor de reactie, Sharon Felix.

  Hoe bedoel je niet constructief? Natuurlijk is het altijd de schuld van een ander of van mij.

  Wij zijn allemaal mensen en sommige van ons zijn bots.

  Het gaat je goed.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.