Vervang hoge beleggingskosten – Check eens bedrijven op de crypto

Met behulp van decentrale databases kan iemand met een handtekening een transactie uitvoeren en middels de Bitcoin cryptografie zorg dragen voor een integere waarde in de database, eventueel via een programma(wallet). Een waarde die vervolgens voor iedereen die de database open heeft staan zichtbaar wordt(sync).

Bedrijven kiezen er vandaag eerder voor om een token/aandeel/valuta uit te geven mbv de blockchain. De transactiekosten/fee zijn een fractie van wat je voor een traditionele optie of een aandeel kwijt zou zijn, zelfs bij de goedkoopste brokers. Het opzetten, uitgeven en genoteerd staan is ook een stuk makkelijker wat zorgt voor een spannende markt.

Het handelen op de blockchain is zo voordelig dat het zich uitstekend leent voor daytrading, en microtrading, een bepaalde manier van handelen wat je normaliter wel uit je hoofd zou houden vanwege de kosten. Maar kijk zelf maar eens. Je hebt alleen wallet nodig zoals Jaxx of Exodus. Wil je een hardware wallet? Dat kan, check de Ledger Nano S of KeepKey. En zo kan je gelijk via litebit of een anycoin gelijk je coins bestellen. Deze exchange hanteert wel een spread. Het handelen kan je via een poloniex, kraken of een bittrex-account doen 24/7. Wil je niet betalen voor je virtuele “goud”, dan zou ik even steemit checken als ik jou was.

Als ik zelf mag kiezen of ik beleg bij een bekend beleggingshuis in bekende bedrijven voor hoge kosten of ik kan beleggen in onbekende bedrijven voor lage kosten. Dan weet ik het wel. Anyways mijn top 3.

  1. Stratis, moment van schrijven 0,56 eurocent.
  2. Steemit, moment van schrijven 0,15 eurocent.
  3. PIVX, moment van schrijven 1,46 eurocent

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.