Nieuws

Complotdenkers en non-denkers

Beste jongens en meisjes, dames en heren.

Het was hoog tijd om van boe-man te veranderen. Mensen waren gewoon niet meer bang voor moslims of voor hun rituelen zoals het slachtfeest. De nieuwe boe-man is een onzichtbare beest, hoe geniaal. Iedereen kan het hebben totdat ik zeg van niet en je hoeft er niets eens symptomen voor te hebben, jawel asymptomisch.

De nieuwe boe-man superbeest is een virus die zich niet echt gedraagt als een virus want het kan overal zitten, blijven zitten, plakken, vliegen, muteren, hangen en jawel vaker terugkomen dan Rocky. Je kan het zo gek niet bedenken of het kan het, en tempratuur of vochtigheid is geen probleem. Aangezien het onzichtbaar kan ik iedereen wijs/dom maken dat het overal is en thuisblijven verplicht is, terwijl ik mijn ding doe.

Het geniale van deze nieuwe boe-man is dat alleen ik, de autoriteit voor je informatievoorziening, de extreem-eerlijke MSM kan vertellen dat het over is of net begint. Of ga je me nu vertellen dat jij een lab thuis hebt en shit kan checken. Ga weg, jongen. Ik ben hier de enige Bullshit-Maestro. Het enige wat ik hoef te doen is een beetje sjoemelen met statistieken en een een-tweetje speel met mijn pionnetje Bill en zijn super-eerlijke foundation en iedereen hangt aan mijn lippen voor instructies hoe te handelen.

En ik kan alles maken jongen, heb je het nog steeds niet door? Ik heb liefde, vriendschap en affectie gecriminaliseerd en noemde het social distancing. Ik laat arbeiders en mkb-ers wanhopig worden en noemde het een lockdown. Ik verkracht jouw privacy en noemde het contact tracing en maak van elke corona-er een paria zonder te blozen. Ik laat mensen denken dat ze veilig zijn met een masker terwijl ze langzaam stikken en/of ziek worden van de vochtige maskers. Ik zet jou belastingcenten aan het werk door willekeurige mensen op te pakken die zich niet houden aan de social distancing regels. Bewijs jij maar het tegendeel. 

Heb ik je niet de absolute waarheid verteld over de Twin Towers en Toren 7? Over de Massa Vernietigings Wapens en de baby-incubators in Irak? Over gifgasaanvallen van Assad? Over de onderdrukker Gaddafi? Over mijn relatie met het democratische Saudi-Arabie? Over het kwade Iran, het gevaarlijke China en de sneaky Russen? Over de bankencrisis en Yemen? Over Palestina en Kosovo, Sudan en Pakistan. Over Vietnam, Afghanistan en Oekraine. Over Abu-Graib en Guantanamo Bay. 

Je hoeft dingen alleen maar op een bepaalde manier te benoemen of je kunt mensen alles laten doen. Ik geef je een paar voorbeelden. Geen huurmoordenaar maar een soldaat, geen genocide maar een humanitaire interventie, geen babymoord maar een abortie, geen sceptici maar complotdenkers, geen non-denkers maar bachelors, geen valsemunterij maar kwantitatieve verruiming, geen soevereine mensen maar anti-vaxxers.

Ik heb geen denkers nodig en al helemaal geen complotdenkers die denken mij even te kunnen ontmaskeren. Ik speel dit spelletje langer dan deze nog-nat-achter-de-oren toetsenbord-helden en zal dit lang nadat dat ze deze wereld hebben verlaten, nog spelen. Ik heb middelmatige non-denkers nodig die alles papagaaien wat ze horen en lezen op mijn mediakanalen en het accepteren zonder al te veel vragen te stellen. Beter is dat ze helemaal geen vragen stellen maar toch erg geinformeerd voelen, zodat ze elke non-conformist scepticus kunnen wegzetten als een laag-geletterde mafkees en niet eens open staan voor wat hij of zij te zeggen heeft. 

Want om heel even super-eerlijk te zijn over dingen. Er zijn geen complotten slechts samenwerkingen. Elke organisatie is een samenwerking van mensen om een product of dienst te leveren. Heel normaal. En ik ben betrokken bij elke significante organisatie met als doel een betere wereld te realiseren en niet te domineren. Een wereld waarin alles mag en niets moet, behalve mij of mijn nobele ideologie bekritiseren.

Rara wie ben ik? Nee, dat is fout. Ik besta niet. 

Elke boe-man heeft een tijd van komen en een tijd van gaan. Misschien dat ik iets met wespen doe in de volgende act of misschien laat ik mijn onzichtbare vriend muteren. Ach ik verzin wel wat. 

Je zult je misschien afvragen waarom ik je dit vertel in deze hoedanigheid. Misschien weet ik dat je niet de tijd hebt om dit aandacht te geven of de moed om het te accepteren of de wil om het te protesteren of de wijsheid om perceptie van relaliteit te onderscheiden, desalniettemin zal ik alles in mijn macht doen om de buiging die jij lang, lang geleden hebt ontvangen, onwaardig te laten blijken. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.