Nieuws

Woord van het jaar 2020 – Statistiekensjoemelaar

Wat een jaar was 2020 vooral na 22 Maart met al het terrorisme van overheden wereldwijd om een griep te bestrijden op basis van nietszeggend statistieken verzameld via zeer dubieuze PCR testen die soms testen op SARS uit 2003 en soms testen op in lab gekweekte SARS. Het terreur had zo’n impact dat zelfs gezonde, jonge mensen zonder symptomen zich door de media hebben laten wijsmaken dat een PCR test iets concreets zegt over de gezondheid.

De propaganda van de media en overheid was zo effectief dat de rijen voor het testen langer waren dan de rijen bij voedselbanken. En met een foutmarge van meer dan 95 procent kan je natuurlijk al raden waar het naar het naar toe leidt. Media konden niet hard genoeg van daken roepen dat covid 19 het einde van de wereld was. Dat we allemaal dood zouden gaan. Dat we dan maar alles maar dicht moesten gooien. Dat we verplicht ceremoniële maskers moeten dragen. Dat we afstand van elkaar moesten houden. Dat we 6 miljoen keer per dag onze handen moesten wassen.

En ondanks dat een paar maanden later de realiteit bleek dat bijna niemand overleed, behalve natuurlijk de ouderen die op hun stervensbed lagen, veranderde het aantal doden perspectief in het aantal besmettingen perspectief. Of het besmettelijk was of niet dat maakte niet uit. Het verkocht lekker en mede dankzij de PCR cijfers kreeg het covid terreur mede mogelijk door overheden en media ruim baan. Juist ja, ruim baan. Dat terwijl meer dan twintig procent van de bevolking ontslagen werd of failliet ging/gaat.

Yes en dan moet de climax nog komen. Je raad het al, het supergewilde, door iedereen aanbiddende, door dokters geprezende, door vliegtuigmaatschappijen verplichtende, door overheden geadviserende, door criminelen poging tot stelende, door media en zwakke leiders bijna een beroerte van krijgende. Het hooggeëerde, boven alles en iedereen rijzende, VACCIN. Het vaccin wat zo enorm geweldig en super is dat de makers vrij zijn van schadeloosstelling in het geval van ernstige bijwerkingen.

Denker: Maar wacht eens even; dus de hele covid poppenkast was om een vaccin te verkopen.

Volger: Nee joh, is gratis.

Denker: Een vaccin tegen de griep uit 2003?

Volger: Nee joh, is tegen de covid.

Denker: Ik pas.

Volger: Het is voor je eigen veiligheid, denk aan je familie.

Denker: Misschien ben ik wel raar maar ergens denk ik dat het niet gezond is om je in te enten met gekloonde DNA materiaal en deeltjes van geaborteerde foetussen, om niet te beginnen over de aluminium en fluoride.

Volger: Het is wetenschappelijk, jongen. Doe niet zo complot achtig.

Denker: Klinkt meer op een goedje wat Gargamel heeft gebrouwen om de kabouters te betoveren. Ik kies dan voor covid. Doe mij maar een covidje speciaal, aub.

Volger: Dat is zwaar racistisch.

Denker: Het hebben van een vrije wil is racistisch?

Volger: Ja, want ik loop dan gevaar dankzij jou.

Denker: Maar dan neem je toch het vaccin. En ik baseer mijn keuze niet op jouw etniciteit. Ook al was je groen en pimpelpaars uit een ander melkweg stelsel met 3 handen en 6 benen en 9 ogen. Accepteer dat morgen geen garantie is en het leven vol risico’s zit. Elk lichaam sterft uiteindelijk met of zonder vaccin, met of zonder masker.

Volger: Ja, maaruh en jij dan.

Denker: Ik vertrouw de makers niet en ik neem mij overlevingskansen met de covid griep.

Volger: Maar op tv zeggen ze dat jij dan racistisch bent en een slecht persoon dat niets op mij geeft.

Denker: Jij moet vroeg op laat voor jezelf denken en beslissingen nemen.

Trol: Jij bent zeker een flat-earther, een complotdenker zonder diploma en baan. Ik zou als ik jou was gewoon doen wat de wetenschappers adviseren. After all it is science. Als we zouden moeten volgen wat deze complotdenker allemaal uitkraamt dan zouden we nog heksen stenigen en elkaar inslaan met een knuppel voor een stukje vlees. Ik draag mijn masker altijd en zodra er een vaccin is neem ik die. He misschien neem ik er een paar voor de zekerheid.

Volger: Ja, het zijn wel wetenschappers enzo. En het schijnt zo te zijn dat zonder vaccin ik niet op vakantie kan naar Turkije.

Trol: Inderdaad, nog een reden om gewoon het vaccin te nemen.

Denker: Ik zal vechten voor jouw recht om het vaccin te nemen, net als dat ik zal vechten voor mijn recht om het vaccin niet te nemen.

Volger: Huh wat?

Trol: Daar heb je hem weer met zijn limbo-logica recht bla die bla. Is er niet ergens ku klux clan of een jihadi onthoofding event die je moet attenderen, jij vuile racist.

Denker: Ik wens u allen veel gezondheid, wijsheid en geluk toe.

Trol: Wegwezen vieze climate change-ontkenner, anti-semiet, anti-vaxxer, kkk jihadi terrorist vrouwenhater, hondenhater, wetenschap-ontkenner psycho. Pleeg aub zelfmoord, jij en je mattie Trump.

Volger: Wow, he wat heeft climate change met het vaccin te maken?

Trol: Oe zeg, heb je de laatste film gezien met die ene kerel van 300 – This is Sparta !!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.