Nieuws

Vervang je griepangst – Lang leve de levensvreugde

Het is de droom van elke technocraat. Totale controle over lichaam en geest. Vandaag de dag is het volgens dezelfde technocraten belangrijker dat iedereen toegang heeft tot pcr tests en vaccins dan de primaire levensbehoeften water, voedsel en huisvesting. Het zou je toch aan het denken moeten zetten of hebben we wereldhonger al opgelost en heeft niemand er melding van gemaakt ?

Misschien ligt het aan mij maar ik kreeg het gevoel alsof ik naar een nieuwe Iphone-release zat te kijken toen de eerste mensen het vaccin kregen. Wellicht dat de gevaccineerde straks ook gejailbreakt kunnen worden en/of een mac-adres of gps-locatie uitzenden. Het zou wat zijn als men straks kan inloggen op jouw macadres via een backdoor en allerlei functies aan of uitzet. Zoals je voortplantingsmechanisme of je emoties stuurt zodat je dingen doet die je anders niet zou doen.

En net als met de Iphone-releases kan je als gevacineerde zo nu en dan een nieuw spuitje halen maar een heel groot verschil is dat je met de Iphones wel fabrieksgarantie hebt als er iets niet werkt. Ik vraag me toch wie je aansprakelijk stelt als je er iets met jouw lichaam straks niet meer goed werkt want de de vaccin-producenten willen er niets van weten. Maar toch wordt je bijna gedwongen het vaccin te nemen voor iets waar je je eerst voor moet laten “testen” zodat je het weet dat je het hebt of niet.

Wat is er toch gebeurd met ons boerenverstand? Als je niets mankeert en je voelt je goed dan ben je niet a-symptomisch maar dan ben je gewoon gezond. Of jij en ik morgen leven weten we niet en daarom proberen het beste te maken van vandaag. Of je nu wel een masker draagt of niet. Of je wel of niet het vaccin neemt. Magere Hein zal je vinden hoe dan ook, Final Destination iemand? Dus als we de duur van onze aanwezigheid niet kunnen verlengen waarom zouden we willen morren aan de kwaliteit?

Geef me je hand en en laat je angst los. Wij sterven allemaal maar ons ziel sterft nooit want het is onderdeel van God. Het lichaam wat je hebt is het meest complexe en meest geavanceerde instrument wat je ooit in hele leven zal besturen dus waarom zou je grote pharmaceuten de kans geven er allerlei goedjes mee te testen. Hun enige drijfveer is om winst te maken en dat kan alleen als jou wordt wijsgemaakt dat je ziek bent of ziek wordt gemaakt.

Waarom denk je dat homeopathie door de meeste artsen niet wordt bestudeerd? Er valt simpelweg niet zo veel mee te verdienen vooral als je weet dat een gebalanceerd dieet het perfecte medicijn is voor allerlei kwaaltjes. Dit gehele gezondheidszorg-systeem dat alleen overleeft door het instandhouden of creeeren van zieke mensen, hebben we geerfd van Rockefeller en Carnegie maar dat betekent niet dat we het moeten doorgeven.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.