Nieuws

To lockdown and wear masks or not

Misschien een idee voor het oplossen van alle drama discussies rondom de maatregelen en of lockdown. Mensen die de maatregelen willen en dus voor onbepaalde tijd thuis willen zitten met een masker en het niet erg vinden om af en toe een vaccin te nemen, die kunnen dat doen. En de mensen die willen leven in vrijheid zonder masker en zonder vaccin, die kunnen dat doen. Klaar, dat was toch niet zo moeilijk.

Want ik heb geen enkel recht om jou te vertellen wat je wel of niet moet doen. Waarom denk jij dat je dat recht wel hebt om mij te vertellen hoe ik moet leven? Of de overheid of een of andere ngo? Jij bent God niet, jij bent niet mijn vader of moeder en ondanks dat ik ben volwassen en ik bepaal zelf hoe ik leef en ik ben niet bang voor een griep en ben bereid de consequenties van mijn handelen te accepteren en ik hoop jij ook. Dat is vrijheid.

Als het economische verkeer en handel niet er voor zorgt dat wij kunnen genieten van onze primaire levensbehoeften dan zouden wij allemaal voor eeuwig thuis kunnen chillen. Maar de realiteit is echter dat sommige mensen MOETEN werken en handelen zodat we allen kunnen eten en drinken en er warmpjes bij kunnen zitten. Trillend onder je bedje liggen voor een griepje en denken dat je doodgaat vanwege de onzichtbare bacterie is een ziekte op zichzelf.

Het enige waar de media goed in is, is om jou wijs te maken dat er talloze problemen zijn dat buiten jouw en mijn controle ligt. Het legitimeert dus de positie van de derde persoon gespeeld vandaag de dag door de overheid. De waarheid is echter dat er geen probleem bestaat buiten jijzelf. Jij kan de wereld niet redden noch ik. Ik kan wel proberen mijzelf plus mijn naasten te redden of te ondersteunen indien nodig. En als jij dat ook doet dan zul je zien dat we meer macht en controle hebben dan dat de derde persoon ons laat denken.

Ben je dus ongerust over je gezondheid of dat van anderen? Ondersteun het dan extra met een gebalanceerd dieet want jij kan mij niet verplichten iets te doen wat ik niet wil doen om jouw gezondheid te beschermen. Is gewoon lariekoek, omgekeerd ook.

Ben je dus ongerust over het klimaat? Ondersteun het dan met zonnepanelen en/of verklein je afhankelijkheid van fossiele brandstoffen en plant zoveel mogelijk bomen en planten. Want je kan mijn niet verplichten mijn auto weg te doen om jouw ongerustheid te ondersteunen.

Ben je ongerust over het monetair systeem? Begin dan met diversificatie van je spaarcenten en bouw posities in alternatieve valuta’s en/of lange termijn bezit. Je kan mij niet verplichten om mijn koe te verkopen omdat je vindt dat het niet goed is voor het milieu noch de centrale banken te stoppen met hun valutavervalsing.

De waarheid is dat wij het groepje mensen beter bekend onder de noemer overheid, realiteit hebben gemaakt maar we hebben ook de macht om dat groepje mensen verleden tijd te maken. Hoe? Door voor ons zelf te denken. Door regelmatig te stemmen op onderwerpen als we er even niet uitkomen. Geloven dat een handje vol bureau-acrobaten het leven kan coördineren van 17 miljoen mensen is gewoon raar. Ze hebben zelf in hun eigen persoonlijke leven problemen zat en wachten op een redding van deze mensen is het wachten niet waard.

Aan het einde van de dag is er niemand die voor jou denkt, voor jou spaart en dromen waar maakt behalve jijzelf. Maar gemakkelijk is het niet, dat kan ik je wel zeggen maar dat maakt de realisatie alleen maar zoeter.

Volger: Maar al die heisa rondom de besmettingen op media dan?

Denker: Als je een trend maakt van de PCR tests en iedereen, misschien meerdere keren zich laat testen dan kan je dus op basis van deze statistieken een donker plaatje tekenen. Maar de realiteit is toch anders.

Volger: Dus je bent geen voorstander van een landelijke lockdown.

Denker: Lockdown is een eufemisme voor terrorisme. Ik apprecieer terrorisme niet. Niet voor mezelf en niet voor anderen. Maar als men zich graag laten terroriseren en het zelfs fijn vindt, wie ben ik dan om jou te vertellen dat het anders kan? Ze noemen dat volgens mij sadomasochisme. He be my guest, maar ik liever niet.

Trol: Deze gek wilt liever dat we allemaal sterven aan de covid. Deze anti-lockdowner is een gevaar voor de maatschappij en moet door autoriteiten opgepakt en in de gaten worden gehouden. Iemand die niet gelooft in lockdowns en maskers is een wetenschaps-ketter en een griepmoordenaar pur sang.

Volger: Hmm, ja wat zal ik zeggen. Ergens klopt dat weer wel maar je gaat een beetje te ver met het hele moordenaar gebeuren.

Denker: Voordat ik een griepmoordenaar was ik een terrorist en daarvoor een anti-semiet, kut-marokkaan, radicaal, vrouwenhater, hondenhater, homohater enzovoorts. Het maakt allemaal niet uit waar je mij voor uitmaakt. Ik weet dat je je onzekerheid projecteert op mij en probeert mijn levensstijl, en de uitoefening van mijn onvervreemdbare rechten te ondermijnen. Ik weet waar ik voor vecht. Ik kan me niet voorstellen dat jij vrede hebt met jezelf want het enige wat ik waarneem is een karakterloze trol.

Volger: Woow, helemaal van de kaart. Zeg hem waar het op staat en brul die trol die eens eindelijk weg.

Trol: %$%^%%$^%$$#^&(((*&& Gloeiende gloeiende duizend bommen en granaten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.