Nieuws

Vervang nep medicijn/vaccin – Vitamine C 100% effectief en geen bijwerkingen

Ik stel voor dat elke winkel en overheidsgebouw verplicht een sinaasappel persmachine of een ouderwetse sinaasappelperser al dan niet bemand, voor de deur plaatst en dat elke bezoeker tenminste een glas pure sinaasappelsap rustig drinkt alvorens naar binnen te gaan.

Mocht je meerdere winkels bezoeken en je buikje vol hebben van de sinaasappelsap dan kan je ook vragen om een sinaasappelsap-paspoort. Met deze sinaasappelsap-paspoort kan je laten zien dat je je immuunsysteem voldoende ondersteunt tegen alle mogelijke circulerende griepvirussen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.