Nieuws

Vervang je kiwi-consumptie – Kiwi zit bomvol corona, jonguh

Hoog tijd om een grootschalig vaccinatie plan te organiseren, zodat we alleen gevaccineerde kiwi’s kunnen consumeren. Misschien kan het leger helpen om zo snel mogelijk alle kiwi’s te vaccineren. We schatten de bereidheid van kiwi’s om zich te laten vaccineren hoog in. Dat is goed nieuws zodat we snel terug naar het klassieke normaal kunnen gaan. En voor het moment eet gewoon een banaan.

Verder willen we iedereen ook adviseren geen frisdrank te consumeren omdat ook frisdrank positief is getest. Alle positieve tests zullen opgeteld worden of het nu een frisdrank, fruit of persoon betreft en nauwkeurig worden samengesteld in wetenschappelijke statistieken en grafieken.

Voor het moment adviseren we overheden wereldwijd dan ook om een algeheel verbod op frisdrank in te voeren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.