Nieuws

Vaccinatie-tolerantie – hoe zit het nou ?

Wat als ik jou vaccinatie niet tolereer en op elke manier mogelijk probeer jou te ontmoedigen om je te vaccineren. Misschien ben je als gevaccineerde gevaarlijk en/of besmettelijk voor mij en je omgeving net als mensen in de chemokuur. Hoe zou je dat vinden? Niet aardig? Niet leuk? Schending van je mensenrechten? Want je bepaalt zelf wat je met je lichaam doet? Oke.

En laten we het even omdraaien. Op de een of andere manier vind jij dat ik me moet vaccineren om jou te beschermen. Maar dat is gewoon raar want jij bent immers gevaccineerd en dus “veilig”. Waarom kan je mij niet tolereren? Ik ben een individu en geen werkersbij en ik bepaal zelf hoe ik met mijn lichaam omga. Elke mate van dwang, excommunicatie of discriminatie is een schending van mijn mensenrechten.

Als ik in de auto zit zonder mijn autogordel om en jij wel, dan werkt jouw autogordel nog steeds ook al gebruik ik de mijne niet. Het is mijn keuze als ik bij een ongeluk door het raam vlieg. Dus waarom zo intolerant?

Als de griep echt zo gevaarlijk en besmettelijk was dan waren al die anti-maskers allang overleden maar de realiteit laat zien dat ze dag in dag uit opstaan en vrolijk hun dingetjes regelen itt de gevaccineerde. Durf je af te vragen waarom je zo graag anderen wilt controleren en ze de frisse lucht misgunt. Misschien is het omdat je zelf amper kan ademen. Het mondkapje is een ceremoniele aangelegenheid.

Ik kan moeilijk van jou eisen jouw masker af te doen. Van mij mag je zoveel mogelijk maskers opdoen als je zelf wilt. Van mij mag je zoveel mogelijk lange stokken in je neus stoppen tot je een ons weegt of een of andere hersenkanker ontwikkelt. Dat is vrijheid maar dat heeft niets te maken met gezondheid of wetenschap.

Niet alles wat in een spuitvorm komt is gelijk uit den boze. Ik kan me voorstellen dat als je enorm veel pijn lijdt dat wat morfine tijdelijk wat verlichting kan geven. Maar als de morfine mij wordt ontzegt totdat ik een experimentieel vaccinatie neem, dan is dat wederom weer een schending van mijn mensenrechten.

Als ik een restaurant zit en er ligt op tafel wat zout en peper, dan kan ik kiezen om wat over mijn eten te strooien maar dat hoeft niet want een goede kok doet dat allemaal in de keuken. Dus waarom deelnemen aan een mogelijk dodelijk experiment terwijl je je goed voelt. Als iemand naast mij aan een andere tafel mij verplicht wat peper en zout over mijn eten te strooien, dan zal ik die persoon gewoon negeren. Als die persoon dus vervolgens opstapt en en de peper en zout ongecontroleerd over mijn eten strooit en mij commandeert het vervolgens te eten dan weet ik dat ik te maken met mentaal zwakkere persoon die verward is (Dank je wel Edward Bernays). Het enige wat ik dan doen is de ober om de rekening te vragen voordat het verder escaleert. Denken dat rationeel converseren met zo’n persoon enigszins tot een constructieve verstandhouding kan leiden is een illusie.

Als je een schending van mijn mensenrechten acceptabel vind dan begrijp je dat die zelfde schending ook bij jou gaat plaatsvinden, ook al ervaar je het niet als zodanig. We zijn immers allemaal mensen. Hoeveel van je waardigheid ben je bereid op te offeren op het altaar van de covid-griep? Denk je dat het ooit genoeg is? Denk je dat idool Baal of Kukulkan ooit iets zei van: “Genoeg met alle kinderoffers en maagden”?

Vaccinatie verplichten is verkrachting verplichten. Als jij verkrachting tolereert en zelfs aanmoedigt dan weet ik ook dat ik te maken met de persoon in het restaurant. Ik ga mezelf niet opzettelijk schaden zodat jij je goed voelt over jezelf. De enige manier om je angst te overkomen is om deze te confronteren.

Wat heb je aan versoepelde maatregelen oftewel minder overheidsterreur als je verlamd bent, of als je gezicht voor de helft hangt of als je je lichaam hebt verlaten? Zul je dan nog denken dat ik jou terroriseer? Ik hoop dat je je cognitieve vermogen niet helemaal hebt verloren ondanks alles.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.