Nieuws

Vervang nep-pandemie – Alle leed en angst voor niets

Logica anno 2021:

Stel je voor je wilt gaat vliegen. De huidige terreurmaatregelen zijn als volgt.

Eerst een lange staaf in je neus met de mogelijkheid om je hersenen te beschadigen. Afhankelijk van de cycle treshold (hoever me inzoomt op het celmateriaal) krijgt men een positieve of negatieve test. Hoe verder men inzoomt (hoge treshold >35) des te groter de kans op een positieve test. Eenmaal een negatieve test mag je gaan vliegen. Let op het woordje mag, alsof je niet betaald hebt.

Ondanks een negatieve test wordt er van je gevraagd afstand te houden. Eenmaal in het vliegen zit iedereen naast elkaar zonder afstand.

Iemand die positief is getest mag niet vliegen. Iedereen in het vliegtuig is dus negatief getest maar toch wordt er niet gevlogen als je je masker niet op hebt. Ik herhaal: Iedereen is negatief getest maar toch wordt iedereen verplicht onder dreiging de masker/mondkapje/muilkorf de gehele reis te dragen, zelfs kleine kinderen. Als dit geen terreur is, dan is niets terreur.

911 heeft ons laten zien dat de wapenindustrie maar al te graag mensen opoffert om andere landen te bezetten en leeg te roven.

De bankencrisis heeft ons laten zien dat de bankiers maar al te graag mensen besodemieteren om diens zakken te vullen.

De neppe pandemie (event 201) heeft ons laten zien dat politici, media en dokters bereid zijn diens bevolking te onderwerpen aan terreur en experimentele medische praktijken. En waarom? Om het milieu te redden? Door het verplichten van plastic maskers die nu overal rondslingeren? Om elke ondernemer het faillissement in te duwen zodat men afhankelijk is van de overheid? Om zoveel mogelijk non-denkers uit te roeien zodat alleen de denkers over blijven(Georgia Guidestone-((eugenetica))? Om meer bureaucratische, totalitaire regels in te voeren zodat elke kritische denker gedeactiveerd, gedemobiliseerd oftewel geneutraliseerd kan worden met een druk op de knop?

Wat verwacht je nou van een systeem dat inherent nep en kwaardaardig is? Nep-nieuws, nep-geld valuta, neppe vertegenwoordigers, neppe genezers, neppe wetenschappers, neppe oorlogsprovocaties, nep voedsel, neppe entertainment, neppe influencers en neppe comments.

Als dit je enigszins ongemakkelijk maakt, dan …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.